Bounty Radio S03E05 Alone

Radio Mukambo In Bounty Radio gaan we op zoek naar de laatste trends in vooruitstrevende en elektronische Wereldmuziek 2.0. In de playlist global electronica, bass en organische grooves die je meenemen tot diep in de tropen. In S03E05 van Bounty Radio is Diron Animal's Alone het album van de week. We luisteren naar nog te verschijnen materiaal van Buyepongo en Ohxala;. De Britse Swindle levert met 'Connecta' de Throwback Track.



In deze episode brengt de energetische Diron Animal het album van de Week. 'Alone' is verschenen op Soundway Records en is een aanstekelijke plaat geworden met een bonte mix van Afro House en kuduro naast pop invloeden en zelfs een stukje disco. Diron groeide op in Angola maar woont nu in Portugal. Hij is één van de bezielers van die andere Portugese sensatie - Throes + The Shine (zie episode 17 van Bounty Radio). Diron toont met Alone een veelbelovende toekomst voor genres zoals Kuduro en Afrohouse - de nummers zijn catchy genoeg om een groter publiek aan te spreken en ook de dansvloer onveilig te maken. Desondanks de harde realiteit in ghettos zoals Cazenga is dit een optimistisch album dat over creativiteit, kansen en hoop gaat.

Meer tropische ritmes met meer bass. Onze 'Throwback Track' zet Brazilië op Dubstep steroïden. Er is Cubaton meets Dancehall (Mista Savona), Reggaeton, (Boogat) afro bass uit Switzerland (DJ Air Afrique) en stevige dub (De Gama, Krak In Dub), De 50 gratis tracks van Krak in Dub vind je hier!

Playlist
1 Mista Savona ft. Maikel Ante, El Medico & Turbulence - El Cuarto De Tula
2 Buyepongo - Sueltan Fuego
3 Ohxalá - Lékeléke
4 Diron Animal - Kema
5 Akizzbeatzz - Ain Hijla
6 DJ Air Afrique ft. Kongo K & Tino Baroza - Grande Sage
7 Ghetto Kumbe - Eso No Me Falla
8 Diron Animal - LM
9 Swindle ft. Ricardo China - Connecta
10 Câe - O Caçador de Flecha
11 Boogat - Wali Wall
12 Ras Mac Bean & Mr Samy - Les Loups et Les Agnaux (Krak in Dub Remix)
13 De Gamma - Mantekilla
14 Daniel Haaksman - Aná Aná Aná (Populous Remix)



reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?