Mano Mundo Muziekwedstrijd

Voor de actievere wereldmuziekliefhebbers: Mano Mundo, het gezellige (en democratische) festival in de Schorre in Boom, is ook dit jaar weer op zoek naar aanstormend muzikaal talent. Voor de vierde keer organiseren ze hun M3-wedstrijd, waarbij ze op zoek gaan naar het beste uit de wereld-, folk- en rootsmuziek in Vlaanderen. Vier finalisten mogen het podium beklimmen op zaterdag 12 mei.

De winnaar mag zijn act nog eens overdoen op het hoofdpodium op zondag, krijgt daarnaast nog een volle dag opnamestudio kado, en is uiteraard verzekerd van eeuwige roem en een volgeboekte agenda voor de rest van het festivalseizoen ;-). Would-be Manu Chao's, haal alvast uw bandopnemer boven en stuur die demo op vóór 30 maart en vergeet ook niet het wedstrijdreglement te raadplegen. En met wat geluk vervoeg je HUMb, Sindicato Sonico en Aranis.

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Ik zou graag met deze wedstrijd meedoen want ik wil eindelijk een weten hoe het is het podium te beklimmen maar hoe zit het met je nummers doorsturen want ik weet niet hoe dat moet groetjes bauke
Bauke Noppen | 19 januari 2008
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?