Affiche Sfinks festival compleet

Sfinks festival 2007We houden u nu toch net iets te lang zoet met de sneak preview van de Sfinks affiche, terwijl die ondertussen compleet is. We ploegen met veel plezier nogmaals door de line-up van het 4-daagse wereldmuziek festival in Boechout op zoek naar nieuwe namen.

De festival-inleiding op donderdagavond presenteert een gevarieerde line-up met groepen die we in de volgende festival­dagen nog tegenkomen — een soort preview die u trouwens slechts 5 € kost. De die-hards verhuizen vanzelfsprekend voor minstens drie dagen naar Boechout en die zetten vrijdagavond gewillig hun tanden in de "Gypsyland Extravaganza" waar we het al eerder over hadden. In de line-up van de grote tent op zaterdag bespeuren we nieuwe namen als Savana Station (u kent deze landgenoten met hun prettige reggae wel), Baka Beyond (een project van twee keltische wereldreizigers die sinds 1992 samen met enkele Baka-pygmeeën het podium delen) en uit Bahia, Brazilië: Terra Samba — waarvan een video-voorsmaakje hier links.

In de zondagse line-up vinden we de roots-reggae van eigen bodem, Roots Train Rockers en jawel, Bassekou Kouyaté, de Malineese aanvoerder van een ngoni-desert blues-kwartet — een aanrader! Verder krijgen we nog een karrevracht aan (voor ons althans) onbekende namen voorgeschoteld, waar proeven en ontdekken hand in hand gaan. We hopen u aldus in grote getale te mogen begroeten op 26, 27, 28 en 29 juli in Boechout!

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?