tropicalidad.be foto-expo in Sfinks café

Sneak preview foto-expo — Konga Vibes op Couleur Café 2007SfinksVoor wie hier op tropicalidad.be wel eens door de vele concert- en festivalverslagen snuistert zal het wellicht geen verrassing zijn dat uw trouwe reporter niet alleen een zwak heeft voor wereldse muziekjes, maar ook voor fotografie en concert-fotografie in het bijzonder. Het precaire metier om concerten op foto vast te leggen is ongemeend boeiend en het is dan ook niet zonder enige trots dat ik deze zomer enkele van die beelden in het Sfinks café in Boechout mag exposeren. Bij deze is iedereen vriendelijk uitgenodigd op de opening van de tentoonstelling op zaterdag 31 mei of in de periode daarna (tot 12 september) om een kijkje te komen nemen.

Zonder de sympa­thieke medewerking van tourmanagers, concert- en festivalorganisatoren (en niet in het minst de mensen van Sfinks) had ik noch de mogelijkheid, noch de mooie plekjes kunnen bemachtigen om naar hartelust concert-plaatjes te kunnen schieten — ¡muchas gracias!

praktisch

De fototentoonstelling gaat door in het Sfinks café (Heuvelstraat 63a, 2530 Boechout) van 31 mei tot en met 12 september 2008. Het Sfinks café is elke dag open vanaf 19u30 en op zondag vanaf 15u. Het Sfinks café ligt op een steenworp van het station in Boechout en voor wie via met de auto komt, wijst Google maps u moeiteloos van uit elke uithoek van ons land de weg naar de Heuvelstraat in Boechout:

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Locaties met wiki’s in die omgeving wereldwijd opzoeken op satellietfoto’s eenvoudig op adres?
http://www.picsfromspace.nl
Een combinatie van Googlemaps mashup, Wikipedia informatie en third-party adresgegevens met adressuggestie.
pfs (website) | 16 mei 2008
Proficiat! Als ik in deze zware blokperiode langs Boechout kom, zal ik zeker een kijkje nemen.

Voor de niet-autobezitters is het misschien handig om te weten dat het Sfinks-café net naast het NMBS-station van Boechout ligt…
Chapin (website) | 17 mei 2008
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?