De tropicalidad.be radio is niet meer

Met spijt in het hart melden we u dat de tropicalidad.be radio (°19 augustus 2006 - † 8 februari 2010) is komen te gaan. Een niet nader­genoemde beheersmaatschappij voor de rechten van de muziekproducenten bleef — verkeerdelijk, ons inziens — beweren dat onze playlist niet onder het citaatrecht valt. Rechten heeft iedereen, maar je recht afdwingen is helaas enkel weggelegd voor de medemens met veel tijd en evenveel centen.

Sinds zijn introductie in 2006, heeft de steamin' tropical radio ruim drieënhalf jaar lang uw wereldmuziek blog van tropische muziekjes voorzien en we hopen dat we binnen afzienbare tijd ons trouw tropicalidad.be publiek opnieuw kunnen voorzien van een portie auditief wereld­muziek­vertier. Steunbetuigingen, suggesties en andere bedenkingen zijn altijd welkom.

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Dit is bijzonder spijtig. Binnenkort moet een mens ook nog gaan betalen als je zelf aan het zingen bent onder de douche…
Luister eens bij myspace, daar worden momenteel enkel gebruik gemaakt van citaatrechten ipv volledig het liedje beschikbaar te stellen… Eventueel verwijzen naar buitenlandse websites waar men wel nog fijn kan luisteren naar wereldmuziek.
Kristof (website) | 22 februari 2010
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
:( :( :(
Saarke | 22 februari 2010
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
jammer…
ik vermoed dat de meeste artiesten blij zijn met het feit dat ze op jullie radio gedraaid werden
kurt | 23 februari 2010
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
ronduit idioot!
ik heb zeker muziek ontdekt en concerten/festivals bezocht die ik zonder de tropicalidadradio niet gekend zou hebben… blij zijn met airplay op pakweg exit plus maar tegelijk niet op tropicalidad willen staan… dom!
paatsjee | 28 februari 2010
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?