Mano Mundo festival

Mano Mundo 2006De gemeente Boom mag dit weekend de spits afbijten van het zomerfestival-seizoen met Mano Mundo. Het sympathiek én gratis :-) familiefestival vult zijn podia (uiteraard) met kleurrijke muziekjes uit de vier windstreken. Zaterdag treden achtereenvolgens Sun To Sheeva, Tango Spirit, Douzi, Va Fan Fahre, Echos Des As en Achanak aan. Allemaal vrij onbekende namen al spreekt Echos Des As mij wel aan: rumba soukous in de stijl van Koffi Olomide, gebracht door een tros Antwerpse Congolezen. Zondag presenteren ze Boombal met AedO, Les Boukakes, Tutu Puoane en als headliner "Think of One presents Tráfico" — de trots van eigen en Braziliaanse bodem die op tropicalidad.be de laatste tijd best wel veel aandacht krijgt. Wij zakken in ieder geval al deze avond af naar Het Depot om ze aan het werk te zien (u hoort dus nog van ons ;-)).

Naast de podia is de kans reëel dat je tegen loslopende kuddes percussionisten, fanfares of maskesmachine loopt. En voor de allerkleinsten komt Zohra haar eigen sprookjes vertellen uit het land van duizend en één nacht. Voor elk wat wils dus...

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Hoi, we overwegen om in 2007 een gratis bus in te zetten vanuit Poperinge naar Mano Mundo. We zouden dit nu graag al plannen, maar we vinden nergens de juiste info op het internet. Bij de website van Mano Mundo zelf staan alleen verslagen van hun vorige editie, en de website van de provincie geeft steeds maar foutmeldingen. Kunt u ons helpen?
Luk Durnez | 22 oktober 2006
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?