Happy birthday to me!

tropicalidad.be crew in gezelschap van Roy PaciTussen al die Couleur Café drukte zouden we nog durven vergeten tropicalidad.be vandaag zijn eerste verjaardagskaarsje mag uitblazen: dag op dag een jaar geleden verscheen de eerste indrukwekkende post (als we de weinig om het lijf hebbende allereerste post even vergeten tenminste ;-)). Een jaar verder tellen we bijna 200 posts, wat wil zeggen dat we zo goed als om de twee dagen bij u over de virtuele vloer kwamen met meer dan een mond vol nieuws vanuit het wereldmuziek-front in ons belgenland en daarbuiten.

Net zoals alle andere goeie ideeën is het onbezonnen idee om te gaan bloggen over wereldmuziek op café geboren, inclusief de eerste schetsen op bierkaartjes ;-). Daarna is het allemaal snel gegaan en voor we het wisten was onze vrees om voldoende materiaal en inspiratie te vinden omgeslagen in een constant-tijd-te-kort-gevoel om over alles wat onze wereldmuziek-neus passeert te bloggen. En dat massaal geblog wordt ook gelezen, te merken aan het aantal dagelijkse bezoekers dat momenteel rond de hondert draait, de reacties, commentaren en zelfs enkele promo-cd's en festival pers-dossiers vielen ons te beurt. Redenen genoeg dus om dapper verder te bloggen en u, waarde lezer, te bedanken voor de aanhoudende interesse!

Als toemaatje krijg je van ons eens de koppen van tropicalidad.be crew op een rij in het hooggeëeerde gezelschap van de trompettist van Manu Chao en full-time Italiaanse ska-er Roy Paci (v.l.n.r. pieter, roy paci, chloé en wouter) — en nu we toch bezig zijn krijg je van ons nog een amuzante backstage sessie van de man samen met zijn vrienden van Aretuska op Pinkpop 2004.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?