Nief gerief op onze radio

steamin' tropical radioVijf nieuwe nummers draaien nu op volle toeren op onze radio — voor wat hoort wat, dus vallen er ook vijf af.

Het magische concert van Dobet Ghanoré zijn we nog niet vergeten en ondertussen prijkt haar nieuwe CD Na Afriki in mijn collectie. In afwachting van de review krijg je van ons Djiguene. Nog meer afrikaanse deernes konden ons live bekoren: uit de nieuwe van Manou Gallo (waarvan je ook nog een review te goed hebt) presenteren we Denisihe. De eerste track uit de ijzersterke afrobeat plaat Freedom No Go Die van Souljazz Orchestra kunnen we ook niet achterhouden: Mista President blijft smaken. Na wouters zwerftocht langs salsaclubs in de Andes kan een stevig up-tempo salsa-pianootje niet onbreken: Si yo llego, yo llego uit de eerste van Sergent Garcia. Tenslotte nog een meesterlijk nummer van Habib Koité die afgelopen week live voor onze neus stond te grooven: Kunfe-Ta. Voila!

De nummers op de tropicalidad.be radio zijn tijdelijk beschikbare fragmenten van maximaal twee minuten die enkel als preview dienen en kunnen niet gedownload worden. De radio maakt gebruik van de Adobe Flash Player. Meer informatie vind je in onze F.A.Q.
 

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?