3 jaar tropicalidad.be

tropicalidad.beVandaag is het is exact drie jaar geleden dat de eerste niet-onzinnige post op tropicalidad.be verscheen. Een slordige 600 posts later mogen wouter, tim en mezelf aldus drie verjaardags­kaarsen uitblazen: hoezee! Een uitgelezen moment om in de eerste plaats al onze lezers en fans te bedanken voor hun onophoudelijke interesse, reacties, commentaren & mailtjes, alsook de de sympathieke mensen uit de wereld­muziek-scene die ons in de laatste jaren getrakteerd hebben op ontelbare promo-cd's, persdossiers, backstage-, frontstage-, foto-, pers- en vip-pasjes. Waarvoor feestelijk bedankt!

Omdat drie jaar in internetland een eeuwigheid is hebben we voor de aardigheid een overzichtje van de tropicalidad.be geschiedenis ineen geknutseld, dat ook op onze about-pagina is terug te vinden.

timelinejuli
2005
in een bui van naïef enthousiasme zetten wouter & pieter tropicalidad.be op poten en op 5 juli 2005 verscheen de allereerste, ietwat amaturistische post.
timelinejuli
2006
een jaar later heeft ons dapper wereldmuziek-geblog geen zoden aan de dijk gezet want we worden voor het eerst als pers uitgenodigd op het Sfinks festival. pieter krijgt de frontstage smaak te pakken en ontpopt zich als vaste concert-fotograaf.
timelineaugustus
2006
tropicalidad.be evolueert van een louter visueel medium naar een waar audio-visueel spektakel: op 19 augustus ziet de steamin' tropical radio het levenslicht.
timelineoktober
2006
het heeft lang op zich laten wachten, maar op 10 oktober 2006 introduceert tropicalidad.be de eerste én enige wereldmuziek concert en festival agenda van België.
timelinezomer
2007
na Sfinks volgt elk zichzelf respecterend wereldmuziek festival en er worden duchtig pers-, frontstage-, backstage- en foto-pasjes onze richting uitgegooid — met een indrukwekkend zomerfestival parcours als gevolg.
timelineoktober
2007
tim vervoegt de rangen van tropicalidad.be en introduceert de eerste in-depth interviews.
timelinenovember 2007 na dik twee jaar bloggen wordt tropicalidad.be van een nagelnieuw design voorzien: le nouveau tropicalidad.be est arrivé.
timelinenovember
2007
MetaTale publiceert een lijstje met de 100 meest invloedrijke Vlaamse bloggers waar tropicalidad.be op nummer 23 staat genoteerd.
timelinemei
2008
een concert-foto van pieter's hand verschijnt op de cover van Mixed/Beyond en Sfinks café opent eind mei haar deuren voor een heuse tropicalidad.be foto-expo.
timelinevandaag
2008
wie weet? kijk eens op onze frontpage...

Bloemen noch kransen, maar felicitaties in de reacties kunnen we zeker appreciëren.

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Tropicalidad-ers,

Een welgemeende proficiat met jullie verjaardag… !! Jullie hebben een prachtige site, sterke voorbeschouwingen en verslagen, mooie foto’s. En vooral veel en goede muziek.

Nog veel succes & tot op de volgende festivalwei/in de volgende concertzaal

Kristof,
Afro-Latino
Kristof (website) | 5 juli 2008
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
respect en proficiat tropicalidada’s

de site is al jaren een vaste waarde om eens langs te surfen en mijn oren en agenda aan te vullen, waarvoor veel dank!
paatsjee | 6 juli 2008
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
Ik ben een trouwe lezer van jullie site (RSS feed) en bij deze: van harte proficiat met jullie verjaardag. Keep up the good work!
M.
Marc | 7 juli 2008
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
proficiat mannen! zeer goe bezig.
een verademing om te zien dat wereldmuziek toch nog niet dood is!
tot op sfinks.
Wim | 7 juli 2008
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?