Loze beloftes op Krakrock

In onze eeuwige queeste om onze wereldmuziekfestivalhonger te stillen vielen we een eind geleden op de verrassende line-up van Krakrock. Dit wist de Stella Artois mini-festivalgids ons te vertellen (in menig café te vinden aan het begin van het festivalseizoen). Namen als Los de Abajo & Babylon Circus, dat springt wel in het oog. Op dat moment vertoefde de Krakrock site nog in het verre 2004, weinig praktische info dus. Voorzienig en goedgelovig als we zijn beitelden we al gelijk 9 en 10 september in onze agenda.

Sinds een dikke week heeft de Krakrock webstek een sprong in de tijd gemaakt, mét het programma voor editie 2005. Geen Los de Abajo, geen Babylon Circus. Wie haalde de line-up wel? Costo Rico :-(

reacties


Krakrock was megazalig!!! tga ni alleen om wie da ter speelt, vo mij gadet vooral om de sfeer die er geschept wordt met alle mense die er zijn!!!
tibo | 8 april 2006
zie 1 van overige berichten …

10 augustus 2005, 14:57Nieuwe beloftes op Krakrock
Vandaag kregen we mail van Krakrock als reactive op ons bericht Loze beloftes op Krackrock. Blijkbaar had de organisatie zowel Babylon Circus als Los de Abajo weldegelijk geboekt. De plannen van Los de Abajo waren gewijzigd doordat ze nieuwe plaat gaan uitbrengen in oktober en het management van Babylon Circus had de groep helaas overboekt.

Ze eindigden hun mail met: “We beloven jou dat Babylon de eerste jaren nog eens zal te zien zijn op ons festival. Dat hebben ze ons zelf ook beloofd”. Dus toch binnen afzienbare tijd Babylon Circus in BelgiŰ Ún een nieuwe plaat van Los de Abajo in het verschiet. Spannend. U hoort nog van ons.
robert | 1 juli 2006
tibo vriend, is uw toetsenbord kapot of zo?
primo secundo | 5 juli 2006
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?