Bounty Radio #27 Manara

Radio Mukambo Episode 27 combineert de ingetogen klank van het nieuwe album van Alsarah & The Nubatones - Manara (ons album van de week) met exotische pareltjes uit Colombia, BraziliŽ en Togo.

Kafundů is een reeks van compilaties uit BraziliŽ die telkens een andere windstreek uit dat land belicht. Het nieuwe album, 'Volume 4: Carimbo, Bai„o & beyond' doet ons kennis maken met de klanken uit het Noord-Oosten van BraziliŽ. We beluisteren 2 tracks uit het album. Die volledige verzamelaar kan je hier beluisteren. Meer BraziliŽ in deze aflevering dankzij een remix van Jackson Do Pandeiro, een gratis download op Shango Records. We beluisteren ook een eerste release op Tiff Joints. DJ Tahira neemt de Banda De Pifanos De Caruaru er op meesterlijke wijze onder handen.
Si Ligue is een track uit het nieuwe album van Flavia Coelho. De Braziliaanse brengt op Sonho Real ska, reggae en pop met Braziliaanse ritmes. De volledige review kan je hier lezen.

Nilamayť en Rio Mira brengen de show terug naar de roots. Beide nieuwe projecten brengen Afro-Colombiaanse muziek. Nilamayť kan je hier de track Tierra zien spelen. De volledige review lees je hier. Rio Mira is de rivier die Ecuador met Colombia scheidt. De culturen op beide oevers voelen zich echter niet verdeeld maar verbonden door de rivier. De voorstelling van dit intrigerend nieuw project op AYA Records kan je hier bekijken.

Ons Album van de Week is het tweede album van Alsarah & The Nubatones - Manara. Dit album klinkt nog mysterieuzer, dieper en puurder dan de voorganger Silt.
We luisteren naar het ingetogen Nar en de opener Salam Nubia. Voor dit album nam de band trouwens een prachtige video op die je hier kan bekijken.
Meer kijk- en luisterplezier met de nieuwe afro-pop single van Sinkane (bekijk hier die clip) en het vrolijke Zuid-Afrikaanse Speak Up (bekijk hier de clip).Playlist:
1. Dirimbů - Cacarimbů
2. Los Condores del Cusco - Lamento del Condor(Sibu & Joe Nagall edit)
3. Flavia Coelho - Se ligue
4. Sinkane - U'Huh
5. Gazelle & Dj Invizable - Speak Up (feat. Mo Laudi)
6. Alsarah & The Nubatones - Nar
7. Auntie Flo - Su La feat. Shingai (In Love Version)
8. Bahama Soul Club - Muťvelo Papi (feat. Olvido Ruiz)
9. The Wolrdstylers /DJ Clairvo - Rub A Duby Stylee
10. Curica - Pedreirinha de Marituba (DJ Nirso Remix)
11. Banda De Pifanos De Caruaru - Cavalinho Cavalao (Tahira Edit)
12. Jackson Do Pandeiro - Na Corrente (Larry SKG Remix)
13. Yta Jourias - Adome Nyueto
14. Alsarah & The Nubatones - Salam Nubia
15. Nilamayť - Tierra
16. Rio Mira - Adios Morena (Kaleema & Chancha Via Circuito Remix)

Cover door Bounty Radio, geinspireerd door het nummer 'Salam Nubia' uit deze episode
 

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?