PODMEGO.com podcasts

PODMEGO.comOndertussen ben ik volledig op de podcasting kar gesprongen en het aantal podcasts in mijn iTunes loopt alsmaar op. Naast Ritmo Latino heb ik nog een andere supertip voor het podcast-enabled deel van de bevolking: PODMEGO.com biedt drie interessante podcasts aan: African Beats, Latin Music en last-but-not-least: Reggaeton.

De Latin Music podcast is lang niet zo goed als die van Ritmo Latino, maar de andere twee mogen er best wezen. De African Beats podcast serveert een fijne selectie van afrikaanse klanken en ritmes op een electronisch bedje. Op de Reggaeton podcast zijn momenteel interviews en muziek van de twee grootste producers van het genre te vinden: Luny & Tunes. Meer info over hoe je je op de podcasts kan abonneren, vind je op PODMEGO.com.

Nu we toch bezig zijn, nog ééntje om het af te leren: de podcast Near-Dub Experience is iets voor de liefhebbers van dub reggae; podcasts van driekwartier lang dub... dub... dub... dub... (in de stijl van Guidance's Hi-Fidelity Dub Sessions). Tune-in!

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
For more from DJ Leche from African Beats check http://www.geoxie.com – great tunes, pics and listings in NYC!
Voor meer van DJ slaat Leche van Afrikaan gaat naar http://www.geoxie.com – goede muziek, pics en lijsten in NYC!
Geoxie United (website) | 12 augustus 2005
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?