Win een duo-ticket voor Femi Kuti @ Het Depot

Deze wedstrijd is afgelopen. Hou onze frontpagina in de gaten want wie weet delen we binnenkort opnieuw concerttickets of cd's uit.

Femi Kuti is net zo toegewijd als zijn vader Fela Kuti, van wie hij de fakkel heeft overgenomen. Hij hekelt in zijn muziek het onrecht, het machtsmisbruik en de onderdrukking van de volkeren door politieke machthebbers. Zijn laatste worp, One People One World, dateert uit 2018. Activisme staat nog steeds centraal in Femi's songwriting, maar elementen van reggae, soul en calypso zitten nu comfortabel naast zijn handelsmerk van afrobeat-arrangementen. De plaat heeft een politieke boodschap, maar ook een boodschap van liefde en hoop: "I'm a father and I love my kids, so I want to give the younger generation a message of hope. Despite all our problems, we can create greatness in our lives.".

Op het podium vuurt Femi de menigte aan met een energie van uitbundige soort. In het gezelschap van zijn groep The Positive Force serveert Femi Kuti op 26 maart pure afrobeat met een krachtige toets van de koperblazers in het Leuvense Depot, en natuurlijk mogen wij jullie weer blij maken met twee duo-tickets!

Mail snel naam en voor­naam naar met de vermelding Femi Kuti en ze kunnen van u zijn. Succes!
 

reacties


Is dat concert niet op donderdag 26 maart?
Babbe | 4 Maart 2020
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
@babbe: inderdaad. bedankt om het te melden.
pieter | 5 Maart 2020
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?