Live video van Seun Kuti & Egypt 80

Seun Kuti op Les Nuits de Fourvière 2005Seun Kuti, tropicalidad.be favoriet en zoon van dé afrobeat legende laat zich niet snel vangen voor een of ander medium. Een officiële website, CD of DVD zijn zeer gegeerd maar tot op heden onbestaande. Een exclusieve ervaring dus voor diegenen die het geluk hebben gehad om de exentriekeling al eens live gezien hebben — gelukkig mag ik mezelf daar bijrekenen :-). Geduldig afwachten en onderwijl het internet afschuimen op zoek naar nieuws is de boodschap. Tijdens een van die internet zwerftochten stootte ik op een relatief lang (we moeten al blij zijn met dik 3 minuten) videofragment van Seun Kuti & Egypt 80 op Les Nuits de Fourvière van vorig jaar. Gelukkig is de klank van het fragment een pak beter dan de voor-oorlogse kwaliteit die u van ons gewend bent ;-).

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
seun kuti was vorige week in Maastricht, was geweldig! zou graag een cd kopen, maar ik kan geen site vinden. weet jij inmiddels of cd te koop is?
marly senden | 6 november 2007
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
helaas heeft seun kuti nog geen full-cd uit, enkel een 12" single waarvan je twee gratis promo-tracks kunt downloaden. het blijft dus nog even wachten…

en voor de de vinyl-liefhebbers: bij clone.nl hebben ze de single op stock.
pieter | 6 november 2007
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?