Long Way Down: Music From The TV Series

The Long Way Down Als de titel van dit album u niets zegt, hebt u dit najaar alvast een van de beste roadmovies/reisdocumentaires in tijden gemist. Long Way Down, een reeks op BBC2, toonde ons in zes afleveringen de hoogte- en dieptepunten van de motorreis die Ewan McGregor (juist ja, die van Star Wars) en Charley Boorman ondernamen tussen John O'Groats in het noorden van Schotland en Cape Agulhas in Zuid-Afrika. Dat stond gelijk aan enkele uren uiterst boeiende en fantastisch mooie televisie en dat niet in het minst dankzij de fantastische begeleidende soundtrack. En die soundtrack, die eigenlijk alleen maar van Realworld kon komen, is nu verkrijgbaar als dubbelalbum. Realworld-kenners/liefhebbers zullen de meeste nummers ongetwijfeld herkennen, want de inhoud van de twee cd's vormt zowat een bloemlezing van het beste dat het label te bieden heeft. Geen paniek trouwens, de reeks is ondertussen ook op DVD verschenen en ik durf met enige zekerheid aannemen dat ook canvas ze weldra zal uitzenden.

www.realworldrecords.com | www.longwaydown.com

reacties


Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
‘k Ben deze momenteel aan het volgen op National G.Echt een goed en leuk programma. Trouwens, één van mijn grootste dromen is om ooit eens naar Zuid-Afrika te reizen.

Grts Tacha.
Natacha | 29 augustus 2008
Je eigen foto hier? Registreer je dan snel bij gravatar.com
By any means vind ik ook erg leuk. Nu ben ik zowiezo gek van reisverhalen, maar Long Way DOwn…. Relaxte gasten en dat vleugje kalme, typisch engels objectieve. Gewoon zoals het is…
AJ | 28 december 2009
Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?