Amadou et Mariam in de Kempen

Amadou et MariamDe Turnhoutse Warande heeft wereldmuziekgewijs een sterk seizoen achter de rug. Grote namen als Salif Keita, Ska Cubano, Eek a Mouse en Omar Sosa stonden in 2005 al op de planken in de Kempen. Dit najaar is het aantal wereldmuziekconcerten in de Warande een stuk bescheidener — om niet te zeggen slechts ééntje. Gelukkig niet zomaar eentje: een dubbelconcert met Think of One en Amadou et Mariam.

De media-heisa rond het sympathiek Malinees blind koppel Amadou et Mariam is ondertussen wat geluwd, maar wie de trein gemist heeft krijgt dus een nieuwe kans in de "Kuub" op 24 november. Het koppel heeft zich in de afgelopen twee jaar een sterrenstatus aangemeten, waarvan het plaatje Dimanche à Bamako het startschot was. Wij zagen ze vorig jaar in de AB en zagen dat het goed was. Het voorprogramma wordt verzorgd door de niet onbekende Antwerpse rakkers van Think of One, die samen met hun Braziliaanse makkers garant staan voor een stomend feestje.

Update: Ook in Limburg staat deze dubbel-act op de planken, in CC Hasselt op 25 november om precies te zijn. Het overzicht van de maand november vind je in onze agenda.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?