Manu Mundo op 12 en 13 mei

Mano MundoWe naderen het festival-seizoen met rasse schreden. Het gezellige én uiterst democratische Mano Mundo mag traditiegetrouw de spits afbijten. Dit jaar doen ze dat op 12 en 13 mei in het vertrouwde groene kader van de Schorre in Boom. Wij snuffelden voor u in de line-up van het festival en halen er de lekkerste krenten uit.

Manou Gallo in de Botanique (maart 2007)Op zaterdag is Manou Gallo ongetwijfeld de grootste publiekstrekker. En terecht: vorig maand wist deze Ivoriaanse bassiste ons bijzonder aangenaam te verrassen met haar CD-voorstelling in de Botanique. Waarom je deze madam op Mano Mundo niet mag missen lees je in ons concert verslag. Members of Marvelas zagen we vorig jaar op Feest in het Park en omschreven het toen als "licht ontvlambare crossover jazz-funk met twee MC's" — u weze gewaarschuwd. Verder krijg je een portie Marrokaanse raï van Rêve du Raï en een schotel Leuvense rumba en flamenco van Les Talons Gitans.

Internationals op Cameleon festival 2006Op zondag brengen de sympathieke kerels van de op tropicalidad.be wereldberoemde Internationals drie Zuid-Afrikaanse gastmuzikanten mee die hun no-nonsense ska nog wat extra kleur geven. Niet te missen, al vermoeden we dat Bart Peeters iets meer volk naar Boom zal trekken op 13 mei. Samen met woestijnzanger Djamel zou hij garant staan voor een hartige wereldstoofpot. Voor een streep arabische klanken zorgt Ghalia Benali die naar verluidt moeiteloos de heupen in beweging krijgt.

Naast muziek heeft het kindvriendelijk festival nog tal van andere kleurrijke (rand)activiteiten op hun programma — het volledige overzicht vind je op hun website. Wij zullen er bij zijn en hopen van u hetzelfde!

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?