Stem Think of One!

BBC World Music awards 2007Het nieuwe jaar is nog maar net ingeluid en de BBC heeft al hun genomineerden voor de World Music awards 2007 klaar. Niet zonder enige vaderlandsliefde melden we dat Think of One wederom met recht en reden geselecteerd is in de rubriek "Culture Crossing" én "Audience Award". Voor die laatste bent u uiteraard de jury, dus laat hier uw democratische stem horen!

Think of OneTussen de andere genomineerden zitten verder weinig verrassingen. Ali Farka Touré (fragment Savane) en Toumani Diabaté (fragment Africa challenge) zijn niet verwonderlijk de twee titanen in de rubriek "Africa". Die twee zijn met hun recentste werk ook genomineerd als "Album of the year" — als dat toevallig ook niet mijn en wouters favoriet van 2006 zijn. Nog meer bekenden: Ojos de Brujo (fragment Todo tiende), Ska Cubano (fragment Cachita), Gotan Project (fragment Diferente) en uiteraard Think of One (fragment Essa mesa).

Onder de nieuwkomers vinden we de Somalische rapper K'Naan (fragment Soobax), ondertussen ook geen onbekende meer op tropicalidad.be, en de Senegalees Nuru Kane (fragment Toub) waarvan ik onlangs nog een plaatje in huis haalde. Op de uitslag is het wachten geblazen tot de 27ste mei, maar dan hoort u het wel van ons. En nu stemmen.

reacties


Reactie
Je kan gebruik maken van Emoticons en Textile-opmaak.
Naam E-mail (wordt niet gepubliceerd) Website (optioneel)
spamquiz: Wat zijn de eerste twee letters van tropicalidad.be?